Chybí mi setkání... Cítím, že vše příjde, jen musím vytrvat. Ale nechci něco uspěchat, i když jsem to dost se svou (ne)šikovností uspěchal... :(

 

Nádherný pocit, když víte, že na druhé straně našeho virtuálního! světa je člověk. Nalézat touhu, která místo, aby se naplnila, zesílí a vytvoří více podnětů k zamyšlení a k tvorbě dalších možností. Naše touha po blízkosti z Bohem plodí další a další touhy(P. Vojtěch Kodet, O.Carm.), které nás naplňují a Duch Svatý v nás zažehne plamen, který je tak silný, že když chvíli stojíte na místě nelze to vydržet! 

 

http://www.tvnoe.cz/video/8182

 

Uděláte pár věcí, kterými možná porušíte pár pravidel. Překročíte některé hranice, ale když cítíte tento pocit ze srdce, impulsivně, je to jak když udeří blesk, musí projít atmosférou - ;).. - projde prostředím, které není pro jeho pobyt není příznivý a uzemní , se na Zemi. Tak cítím, když Duch Svatý promluví v našem životě. Tak silný pocit, že víte, že něco musíte udělat! Akorát přemýšlím co by mohlo být v tomto obraze Zemí... Už vím, jsme to každý z nás :-)